Снимка: БулфотоДонякъде съм съгласен за нова Конституция, защото тази, в която

...
Снимка: БулфотоДонякъде съм съгласен за нова Конституция, защото тази, в която
Коментари Харесай

Шефът на КТ Подкрепа: Донякъде съм съгласен за нова Конституция, но ме плаши посоката, в която ще тръгнат да я променят

Снимка: Булфото

Донякъде съм склонен за  нова Конституция, тъй като тази, в която живеем няма кой знае какъв брой пороци, само че повече ме плаши посоката, в която ще тръгнат да я трансформират .

За това предизвести президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов в утринния блок на БТВ по отношение на предлагането на премиера за Велико Народно заседание (ВНС) и промени в Конституцията, написа

Според него  има значително хора, които желаят от Конституцията да отпаднат всевъзможни неща, свързани с правата на хората, обществена отбрана, обезпечаване и да стане див домарчев  капитализъм.

Той би желал  да се промени Конституцията, тъй като по този начин на синдикатите ще се разреши да имат опцията да вземат участие в политиката  и да се кандидатират за народни представители. Борисов повтаря непознати нелепости с намаляването броя на депутатите, подлага на критика Манолов предлагането на премиера за понижаване броя на народните представители.

Велико народно събрание мъчно ще реализира до някакъв компромис, само че измененията в Конституцията могат да станат предмет на договорка , които тревожат КТ " Подкрепа ". Синдикалната организация е на страната на протестиращите, само че лично  Манолов не желае да отиде на митинга, тъй като нямало по какъв начин да застане един до друг с някои хора .

Мафията са всички - и от едните, и от другите. Във всеки случаи има среди, които взимат решения зад кадър, посочи той и уточни, че живеем в свят, който се ръководи от финансовата олигархия.

Ние сме предали един вагон с документи на прокуратурата, само че какво от това се случи , запита Манолов и добави, че в настоящия митинг има повече политици и по-малко сила.  Лидер на митинга би трябвало да има, само че той съзнателно се провежда по този начин, че да няма подобен. Целта е да има служебно държавно управление и нищо друго , разяснява синдикалният водач.

Той се засмя на интелигентната точка на Арман Бабикян, тъй като била обидна за част от младежите и отказал да огледа другата позиция . Мафията е показана и в двата лагери, само че Манолов отхвърли да назове имена, с цел да не го разкарват по съдилища .

Всеки има право да желае нещо, тъй че това, което аз мога да кажа е, че по-старите направихме това младежите да могат да желаят нещо. На митингите няма никакви претенции в раздела на синдикатите и тези неща отсъстват.  В Конституцията е ясно записано, че в сдруженията на жителите и синдикатите не може да си слагат цели и задания, присъщи на политическите партии , изясни Димитър Манолов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР